Οδηγίες για την έναρξη των μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές [Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021]

Οδηγίες για την έναρξη των μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές [Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021]

Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς φοιτητές προβλέπεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Στο ενδιάμεσο διάστημα οι νέοι φοιτητές του Τμήματος (πρωτοετείς):

  • (α) Οφείλουν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Υπογραμμίζεται ότι ο τρόπος και η διαδικασία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος [Δείτε εδώ]
  • (β) Αφού εγγραφούν, θα πρέπει να προσέλθουν σε συναντήσεις ενημέρωσης (για θέματα όπως οι πλατφόρμες εκπαίδευσης, το πρόγραμμα μαθημάτων, το φοιτητικό πάσο κ.λπ.), με φυσική παρουσία και σε ολιγομελείς ομάδες, στο διάστημα από 12 ως και 16 Οκτωβρίου 2020. Οι λεπτομέρειες των συναντήσεων (μέρα, ώρα και αίθουσα) καθώς και ο τρόπος συγκρότησης των ολιγομελών ομάδων θα τους γνωστοποιηθούν από την ιστοσελίδα του Τμήματος προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
  • (γ) Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απευθύνονται με οποιοδήποτε τρόπο στη Γραμματεία του Τμήματος, για τα πιο πάνω ζητήματα, αλλά να παρακολουθούν αποκλειστικά τις ανακοινώσεις του Τμήματος από την ιστοσελίδα του. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία θα διευκρινιστεί στις συναντήσεις με φυσική παρουσία.

 

Για απορίες μπορούν να υποβάλλονται αιτήματα υποστήριξης στο σύστημα http://askalibrarian.alis.uniwa.gr/ [Ρωτήστε ένα βιβλιοθηκονόμο]. 

 

Προσβλέπουμε στη δική σας κατανόηση και υπομονή, όπως και στη μεταξύ σας συνεργασία και αλληλοβοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στη διατήρηση  υψηλού επιπέδου σπουδών παρά τις όποιες δυσκολίες.