Πρόγραμμα Εξεταστικής ΧΕΙΜ 2023-24

Πρόγραμμα Εξεταστικής ΧΕΙΜ 2023-24

Αγαπητοί φοιτητές,

η εξεταστική περίοδος για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου 2023 – 2023 εδώ.

Συμμετοχή στις εξετάσεις

  1. Η διενέργεια εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 (γραπτές ή προφορικές) πραγματοποιείται αποκλειστικά με φυσική παρουσία.
  1. Συνίσταται η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή.

 

 Εμβόλιμη εξεταστική

Δικαίωμα συμμετοχής στα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής (μαθήματα εαρινού εξαμήνου) έχουν μόνο οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο φοίτησης και πάνω.

Εξετάσεις Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες να μελετήσουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των μαθημάτων του τμήματος που αφορούν το σύστημα εξέτασης κάθε μαθήματος. Όσοι δικαιούνται να εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προβλέπεται να επικοινωνήσουν άμεσα με τη σύμβουλο καθηγήτρια ΦμΕΑ επικ.καθ. Ελένη Αλεξανδρή μέσω email (lalex@uniwa.gr) αναφέροντας οπωσδήποτε:

  1. Τα στοιχεία τους (Επώνυμο, Όνομα, ΑΜ, email, τηλ)
  2. Τα μαθήματα (και τους αντίστοιχους διδάσκοντες) στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν
  3. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο των εξετάσεων που δικαιολογείται από το πρόβλημα αυτό

Παράλληλα, να έρθουν σε επικοινωνία με τους διδάσκοντες των μαθημάτων στα οποία προτίθενται να εξεταστούν για να συνεννοηθούν μαζί τους για τις λεπτομέρειες της εξέτασης.