Υποτροφίες Οικονομικής Ενίσχυσης – Πράξη «ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ»

Υποτροφίες Οικονομικής Ενίσχυσης – Πράξη «ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ»

Αγαπητοί προπτυχιακοί φοιτητές, 

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στα πλαίσια της Πράξης «ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 

προκηρύχθηκαν για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 είκοσι (20) υποτροφίες οικονομικής ενίσχυσης για προπτυχιακούς/ές φοιτητές/ήτριες όλων των Τμημάτων και Σχολών του ΠΑΔΑ, συνδεδεμένες με την πρόοδο στις σπουδές. 

Η ενίσχυση αφορά προπτυχιακούς φοιτητές/ήτριες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να καθυστερούν στις σπουδές τους και μεταξύ αυτών κατά προτεραιότητα αφορά φοιτητές/ήτριες που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες (Ε.Κ.Ο). Στόχος της ενίσχυσης είναι να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή των φοιτητών/τριών αυτών στην ανώτατη εκπαίδευση ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και να αποφοιτήσουν.  

Στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (https://www.uniwa.gr/category/prokiryxeis-theseon), στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΠΑΔΑ (https://elke.uniwa.gr/prokirikseis/prokirikseis-theseon/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-ar-prot-17729-08-06-2021-gia-ypovoli-aitiseon-proptychiakon-foititon-trion-pada-gia-ti-chorigisi-oikonomikis-enischysis-gia-to-earino-examino-toy-2020-21-sto-pla/) και στην ιστοσελίδα της Πράξης «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» (https://prosvasi.uniwa.gr ) θα βρείτε τις ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα κριτήρια μοριοδότησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, με email στο elkeproskliseis@uniwa.gr και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.  

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι 8/6/2021 – 23/6/2021 (ώρα 23:59). Δεν θα δοθεί παράταση, λόγω λήξης του Εαρινού Εξαμήνου. 

Οι αιτούντες/ούσες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΕΛΚΕ ΠΑΔΑ και τη Γραμματεία της Πράξης «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», για τυχόν διευκρινίσεις αναφορικά με την διαδικασία (όροι, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, προθεσμίες κλπ.) 

(1) στο τηλέφωνο 210-538-1241,  

(2) στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosvasi@uniwa.gr,  

με θέμα στο email: ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2020-21 

(3) στην ηλεκτρονική διεύθυνση elkeprochr@uniwa.gr,  με θέμα στο email: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με αρ. πρωτ. ΕΛΚΕ ΠΑΔΑ 17729/08-06-2021