Προκήρυξη θέσεων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφίες του Προγράμματος ERASMUS+

Προκήρυξη θέσεων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφίες του Προγράμματος ERASMUS+

Εκ μέρους του Τμήματος Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων & Ανταλλαγής Φοιτητών


Αγαπητοί φοιτητές,

Σας προωθούμε την Προκήρυξη θέσεων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφίες  του Προγράμματος ERASMUS+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά δραστηριότητες  κινητικότητας με ημερομηνία έναρξης από 01/03/2021  έως  31/08/2021 και για διάστημα από 2 έως 6 μήνες με πλήρη χρηματοδότηση.

Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Προκήρυξη ενώ είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε για κάθε πληροφορία την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, https://erasmus.uniwa.gr/praktiki-askisi

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στις Γραμματείες των Τμημάτων Προέλευσης ξεκινά την Δευτέρα 19/10/2020 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13/11/2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να έχετε εξασφαλίσει αποδοχή (acceptance letter) από φορέα του εξωτερικού.

Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των προθεσμιών καθώς εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Το Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων & Ανταλλαγής Φοιτητών (Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω) παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή καθοδήγηση χρειαστείτε.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.