Σχετικά με τα προβλήματα στις δηλώσεις μαθημάτων (παράταση μέχρι 28/3)

Σχετικά με τα προβλήματα στις δηλώσεις μαθημάτων (παράταση μέχρι 28/3)

Αγαπητοί φοιτητές,

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης σας ενημερώνουμε ότι, λόγω  των προβλημάτων που εντοπίζονται στο φοιτητολόγιο τα οποία δεν επιτρέπουν την οριστική υποβολή της δήλωσης, η προθεσμία δηλώσεων έχει παραταθεί ως τις 28/3.

Για τη δική σας διευκόλυνση, προωθήστε τα μηνύματα σας στη Γραμματεία (alis@uniwa.gr  με κοινοποίηση στο nlazaridis@uniwa.gr) παραθέτοντας screenshots από τη δήλωσή σας (να είναι ορατά τα μηνύματα σφάλματος). Θα επιταχύνει εξαιρετικά την αποσφαλμάτωση αν στο μήνυμά σας περιγράψετε την περίπτωση του προβλήματος πχ.

  • Έχω περάσει τα μαθήματα της ομάδας Χ, που εμφανίζουν πρόβλημα, σε παλαιότερο πρόγραμμα σπουδών ή από απαλλαγή λόγω κατατακτηρίων.
  • Δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα επιλογής της ομάδας Χ, ωστόσο δε με αφήνει να επιλέξω κανένα από τα δύο.

 

Τέλος, για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το μάθημα «Ανάλυση και Σχεδιασμός Συστημάτων Πληροφόρησης» αλλά συνεχίζει να είναι διαθέσιμο για δήλωση, ενημερώστε χωρίς καθυστέρηση τη γραμματεία μέσω email δηλώνοντας αν το περασμένο μάθημα (δείτε βαθμολογίες) είχε τον κωδικό Ν1-… ή Π-… που αντιστοιχεί σε προηγούμενο ή στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών.

Όπως είναι φυσικό, οι δυσλειτουργίες του φοιτητολογίου δεν θα έχουν επιπτώσεις στις σπουδές των φοιτητών. Ζητούμε να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε το μέγεθος των προβλημάτων, ώστε να απαιτήσουμε τη διόρθωσή τους.