Επείγουσα Ανακοίνωση – Προς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς του Τμήματος ΑΒΣΠ

Επείγουσα Ανακοίνωση – Προς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς του Τμήματος ΑΒΣΠ

Αγαπητοί φοιτητές,
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τόσο την ανακοίνωση του Ιδρύματος (δείτε εδώ) όσο και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (δείτε εδώ) σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Με βάση τις ανακοινώσεις αυτές σας εφιστούμε την προσοχή ως προς τα εξής:

 – Περιορίστε στο μέτρο του δυνατού τις μετακινήσεις σας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στις σπουδές αλλά και γενικότερα, συμμετέχοντας με υπεύθυνο τρόπο στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.
–  Δεν επιτρέπεται η φυσική παρουσία στο Ίδρυμα για οποιοδήποτε σκοπό (μαθήματα, πτυχιακές, πρακτική άσκηση, επαφή με την γραμματεία κ.λπ.) για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα.
– Οποιαδήποτε επικοινωνία θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο (χρήση email) τόσο με τους καθηγητές όσο και με τη Γραμματεία του Τμήματος.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι οι καθηγητές του Τμήματος εργάζονται εντατικά στην κατεύθυνση οργάνωσης μαθημάτων με τη χρήση της ηλεκτρονικής μας τάξης (https://ecourses.alis.uniwa.gr/) και εργαλείων για τηλεδιασκέψεις.

Πολύ σύντομα (τέλη της επόμενης εβδομάδας) θα λάβετε νέα ενημέρωση με την οποία θα εξηγούνται οι τρόποι συνέχισης του εκπαιδευτικού έργου (μαθήματα, εκπόνηση των πτυχιακών εργασιών, εργασίες κ.λπ.), πάντα στο μέτρο του δυνατού.

Αναμένουμε την κατανόησή σας στην προσπάθειά μας ώστε να συνεχιστεί το εκπαιδευτικό έργο, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και ευελπιστούμε στην ουσιαστική και καθολική σας συμμετοχή.
 
Τα μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος