2ος Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων “Real Skills for Scientists – Computer Science” | Δηλώστε συμμετοχή!

2ος Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων “Real Skills for Scientists – Computer Science” | Δηλώστε συμμετοχή!

Είσαι νέα/νέος ερευνήτρια/ερευνητής ή επιστήμονας και αναζητάς καθοδήγηση για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στον τομέα του Computer Science; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων “Real Skills for Scientists”.
Τι είναι: Ο 2ος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) εστιάζει στο επιστημονικό πεδίο Computer Science (Επιστήμες ΤΠΕ) και αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων με έμφαση στις εξής θεματικές:
  • 1ο webinar | 8 Οκτωβρίου: Δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη διαμόρφωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας
  • 2ο webinar | 15 Οκτωβρίου: Χρηματοδότηση και ευκαιρίες εργασίας
  • 3ο webinar | 22 Οκτωβρίου: Δημιουργία κοινότητας και δικτύωση στην αγορά εργασίας
Σε ποιους απευθύνεται: Σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες στον κλάδο του Computer Science, ανεξαρτήτως έτους φοίτησης καθώς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές στην αρχή της καριέρας τους, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μία αμιγώς ακαδημαϊκή ή ερευνητική καριέρα ή επιθυμούν να εργαστούν στη βιομηχανία.
 
Πότε: Τα τρία webinars θα υλοποιηθούν 8, 15 και 22 Οκτωβρίου 2020 στις 17:30 -19:00 (EEST).
 
Πού: Microsoft TEAMS.
 
 
Οι ομιλητές προέρχονται από εξέχουσες εταιρείες και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν διαγράψει μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και έχουν συλλέξει πληθώρα εμπειριών, τις οποίες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες στα webinars. 
 
Λόγω του αλληλοσυμπληρωματικού περιεχομένου των τριών webinars και της εναλλαγής των ομιλητών ανα σεμινάριο, συστήνεται η παρακολούθηση ολόκληρου του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων, προκειμένου οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν και να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες για τη μετέπειτα πορεία τους.
 
Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τετάρτη 7.10.2020. Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και το link για τα live webinars.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα webinars θα βρείτε εδώ
 Σας περιμένουμε όλες και όλους!
 
Δείτε στιγμιότυπα από το 1ο “Real Skills for Scientists -Eπιστήμες Ζωής”.