Πρόγραμμα Εξεταστικής ΕΑΡ 2022-23

Πρόγραμμα Εξεταστικής ΕΑΡ 2022-23

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

η εξεταστική περίοδος για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19/06/2023. Δείτε το πρόγραμμα της εξεταστικής Εαρινού Εξαμήνου 2022-23 

 Συμμετοχή στις εξετάσεις

Η διενέργεια εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 (γραπτές ή προφορικές) πραγματοποιείται αποκλειστικά με φυσική παρουσία.

 Εμβόλιμη εξεταστική

Δικαίωμα συμμετοχής στα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής (μαθήματα χειμερινού εξαμήνου) έχουν μόνο οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο φοίτησης και πάνω.

 Εξετάσεις Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες να μελετήσουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των μαθημάτων του τμήματος που αφορούν το σύστημα εξέτασης κάθε μαθήματος. Όσοι δικαιούνται να εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προβλέπεται να επικοινωνήσουν άμεσα με τη σύμβουλο καθηγήτρια ΦμΕΑ επικ.καθ. Ελένη Αλεξανδρή μέσω email (lalex@uniwa.gr) αναφέροντας οπωσδήποτε:

  1. Τα στοιχεία τους (Επώνυμο, Όνομα, ΑΜ, email, τηλ)
  2. Τα μαθήματα (και τους αντίστοιχους διδάσκοντες) στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν
  3. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο των εξετάσεων που δικαιολογείται από το πρόβλημα αυτό

Παράλληλα, να έρθουν σε επικοινωνία με τους διδάσκοντες των μαθημάτων στα οποία προτίθενται να εξεταστούν για να συνεννοηθούν μαζί τους για τις λεπτομέρειες της εξέτασης.