Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Keep Up With Culture

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Keep Up With Culture

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα συμμετέχει σε ένα καλοκαιρινό εργαστήριο με τίτλο ‘Keep up with Culture’, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Zlin της Τσεχίας.

Το Θερινό Σχολείο (Summer School) συνδιοργανώνουν το Tomas Bata University, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το University of Porto, το Alexander Dubcek University και το Nova Gorica University.

Το πρόγραμμα επιδιώκει τη συμμετοχή προπτυχιακών φοιτητών. Για αυτό τον λόγο, διατίθενται 4 θέσεις για φοιτητές του Τμήματός μας. Όσοι και όσες επιλεγούν θα μετακινηθούν στο Zlin χωρίς επιβάρυνση. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνουν οι διοργανωτές.

Από την πλευρά του Τμήματος συμμετέχουν οι υποψήφιοι διδάκτορες κ. Γιάννης Δρίβας και Διονύσιος Κόκκινος. Αφού στείλετε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με την αναλυτική βαθμολογία σας, θα ακολουθήσει αξιολόγηση των υποψηφίων.

Θα επιλεγούν όσοι έχουν ολοκληρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό μαθημάτων, έχουν υψηλό μέσο όρο βαθμολογίας και έχουν ασχοληθεί στη διάρκεια των σπουδών τους με ζητήματα σχετικά με το περιεχόμενο του Summer School.

Τα e-mails σας θα απευθύνονται στο idrivas@uniwa.gr και θα πρέπει να σταλούν μέχρι τη Τρίτη 28.06.2022 μαζί με την αναλυτική βαθμολογία (όπως αυτή προκύπτει από το Φοιτητολόγιο μέχρι τώρα).

Όσοι και όσες επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για να επιβεβαιώσουν την οριστική συμμετοχή τους στη μετακίνηση, καθώς η κάλυψη των εξόδων προϋποθέτει αρκετές διαδικασίες και συνέπεια για την τήρηση τους.

Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο του Summer School KeepUpWithCulture.