Πρόγραμμα Εξεταστικής ΕΑΡ 2021-22

Πρόγραμμα Εξεταστικής ΕΑΡ 2021-22

Αγαπητοί φοιτητές,

η εξεταστική περίοδος για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 θα ξεκινήσει την 20/06/2022. Δείτε το πρόγραμμα της Εξεταστικής ΕΑΡ 2021-22 ΕΔΩ.

 

Συμμετοχή στις εξετάσεις

  1. Η διενέργεια εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 (γραπτές ή προφορικές) πραγματοποιείται αποκλειστικά με φυσική παρουσία.
  1. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. Συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.
  1. Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους λόγω νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass και το αποδεικτικό της δήλωσης αυτής. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντος. Η αποφυγή δήλωσης νόσησης από κορωνοϊό Covid -19 προκειμένου να παραστούν οι φοιτητές στην εξέταση, είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

 

 

Εξετάσεις Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες να μελετήσουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των μαθημάτων του τμήματος που αφορούν το σύστημα εξέτασης κάθε μαθήματος. Όσοι δικαιούνται να εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προβλέπεται να επικοινωνήσουν άμεσα με τη σύμβουλο καθηγήτρια ΦμΕΑ επικ.καθ. Ελένη Αλεξανδρή μέσω email (lalex@uniwa.gr) αναφέροντας οπωσδήποτε:

    1. Τα στοιχεία τους (Επώνυμο, Όνομα, ΑΜ, email, τηλ)
    2. Τα μαθήματα (και τους αντίστοιχους διδάσκοντες) στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν
    3. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο των εξετάσεων που δικαιολογείται από το πρόβλημα αυτό

 

Παράλληλα, να έρθουν σε επικοινωνία με τους διδάσκοντες των μαθημάτων στα οποία προτίθενται να εξεταστούν για να συνεννοηθούν μαζί τους για τις λεπτομέρειες της εξέτασης.