Πρακτική Άσκηση Εαρινού Εξαμήνου 2022

Πρακτική Άσκηση Εαρινού Εξαμήνου 2022

Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, που επιθυμούν να αναλάβουν πρακτική άσκηση το ερχόμενο εξάμηνο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η πανδημία του covid2019 ανέστειλε τα προηγούμενα εξάμηνα την πρακτική άσκηση για αρκετούς φοιτητές.

Προκειμένου να διευκολύνουμε τους φοιτητές, το εαρινό εξάμηνο του 2022 μπορούν να αναλάβουν πρακτική άσκηση όσοι/-ες έχουν συμπληρώσει 7 εξάμηνα σπουδών. 

Όπως κάθε εξάμηνο υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Για να μπορέσει να αξιολογήσει και να επιλέξει η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης τους φοιτητές, σας ζητάμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, που ακολουθεί https://forms.office.com/r/yy0pwgGsJ6.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τον αριθμό μαθημάτων που ολοκληρώσατε επιτυχώς και τον μέσο όρο βαθμολογίας σας μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2022.

Η πρακτική άσκηση μπορεί να ξεκινήσει την 1η Μαρτίου ή την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει 3 μήνες. Όσοι/-ες επιλεγούν από την Επιτροπή, θα κληθούν σε ενημερωτικές συναντήσεις. Εκεί θα σας βοηθήσουμε με την επιλογή φορέα και τη γραφειοκρατική διαδικασία.

Ο κατάλογος με τους συνεργαζόμενους φορείς είναι διαθέσιμος εδώ 

Τυχόν ερωτήσεις σας τις υποβάλετε ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας ASK A LIBRARIAN