Women in Data Science (WiDS) Athens Forum 2021

Women in Data Science (WiDS) Athens Forum 2021

Δωρεάν ψηφιακό συνέδριο (με πιστοποιητικό συμμετοχής)

Women In Data Science (WiDS) Athens Forum 2021

Οργανωτές:
Stanford University WiDS initiative
Ερευνητικό Εργαστήριο Διοίκησης Τεχνολογίας και Καινοτομίας (WAVE Lab), Παν. Αιγαίου
Ερευνητικό Εργαστήριο Παράλληλων και Κατανεμημένων Συστημάτων, Παν. Δυτικής Αττικής
Πληροφορίες & Εγγραφές: wa-forum.org | wa-forum.org/register

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό συνέδριο Women in Data Science (WiDS) Athens Forum 2021, που συνδιοργανώνουν: α) το Ερευνητικό Εργαστήριο Διοίκησης Τεχνολογίας και Καινοτομίας (WAVE Lab) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, β) το Ερευνητικό Εργαστήριο Παράλληλων και Κατανεμημένων Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Stanford University WiDS initiative.

Το συνέδριο έχει στόχο να αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις στους χώρους αιχμής των ανατρεπτικών καινοτομιών (disruptive innovation) και ψηφιακών μετασχηματισμών (digital transformation). Τα επόμενα χρόνια θα δούμε μία έκρηξη στη χρήση κι ανάλυση δεδομένων (data science, data analytics) σε πολλούς ακαδημαϊκούς και οικονομικούς τομείς. Στο WiDS Athens Forum, θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και μοναδικό βήμα ανάδειξης γυναικών ερευνητών κι επιχειρηματιών, που θα μας παρουσιάσουν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την πρακτική πλευρά των παραπάνω πεδίων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του συνεδρίου και να μάθουμε όλοι μαζί από τις νέες ιδέες που θα παρουσιάσουν οι εξαιρετικές προσκεκλημένες ομιλήτριες. Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η Οργανωτική Επιτροπή του WiDS Athens Forum 2021