Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής

Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης διοργανώνει εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με διδάσκοντα-συντονιστή τον Δρ. Τάσο Μιχαηλίδη, συνεργάτη του τμήματος.

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής από το Τμήμα Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων ΠληροφόρησηςΤο εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε 4 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (Παρασκευή 17 Μαΐου – Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019) και θα επικεντρωθεί στην ανάλυση και συγγραφή της μικρής πεζογραφικής φόρμας, του διηγήματος.

Μέσω της ανάλυσης αποσπασμάτων γνωστών έργων αναφορικά με την οργάνωση της πλοκής, την ποικιλία των αφηγηματικών τεχνικών και την κατασκευή μυθοπλαστικών προσώπων, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πεζογραφίας, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες.

 

Οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής:

α) Οι σπουδαστές χρειάζεται να ενημερώσουν τον συντονιστή για την πρόθεση συμμετοχής τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στο tasmichailides@yahoo.gr

β) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές/τριες του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης.

γ) Σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις 25, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

δ) Τα ονόματα όσων θα επιλεγούν, θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.

Ημερομηνίες συναντήσεων:

Παρασκευή 17 Μαΐου

Πέμπτη 23 Μαΐου

Πέμπτη 30 Μαΐου

Παρασκευή 7 Ιουνίου

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι παρόντες και στις τέσσερις συναντήσεις.