ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης καλεί τους αποφοίτους του στην Τελετή Καθομολόγησης  που θα πραγματοποιηθεί, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στο Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, Άλσους Αιγάλεω, Αγ. Σπυρίδωνος, Αιγάλεω Τ.Κ. 12243, Αθήνα,

Ώρα έναρξης:

  • 9:00:  Πρώτη Ομάδα
  • 11.00: Δεύτερη Ομάδα
  • 13.00: Τρίτη Ομάδα

Οι απόφοιτοι/ες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Τελετή Καθομολόγησης  εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου στον σύνδεσμο: «ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ-ΑΜ» σε Ομάδες.
Όσοι δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην τελετή για όποιοδήποτε λόγο θα ενημερώσουν με email την Γραμματεία (alis@uniwa.gr) έως της 30 Μαϊου 2024. Επίσης θα μπορούν να παραλάβουν το πτυχίο τους οι ίδιοι με την ταυτότητα τους ή με εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε άλλο άτομο,  μετά την 19/07/2024 ( Ώρες εξυπηρέτησης: ΔΕΥΤ-ΤΕΤ–ΠΑΡ 11:00-13:00).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Επίσης δεν πρέπει να  έχετε στην κατοχή σας: Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (Πάσο) που να βρίσκεται σε ισχύ, Βιβλιάριο Υγείας/Ασθενείας που να έχει εκδοθεί από το πρώην ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κάρτα Σίτισης που να ισχύει για το Ακαδ. Έτος 2023-2024.

Στην περίπτωση που έχετε Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (πάσο) που να ισχύει είτε θα την παραδώσετε στα Μέλη της Γραμματείας την ημέρα της Τελετής Καθομολόγησης είτε θα την αποστείλετε ταχυδρομικά στην Γραμματεία του Τμήματος ΠΡΙΝ  την Ορκωμοσία. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τα υπόλοιπα έγγραφα που αναφέρονται στην περίπτωση  που τα έχετε στην κατοχή σας και ισχύουν. Ο έλεγχος για οφειλή βιβλίων στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου θα γίνει από τη Γραμματεία του Τμήματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Οι απόφοιτοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα.
  • Οι προσκεκλημένοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους τέσσερις (4) ανά απόφοιτο.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι στον χώρο μισή ώρα πριν την έναρξη της Τελετής Καθομολόγησης, προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος