Επανάληψη στο Ορθό – Ορκωμοσία Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

Επανάληψη στο Ορθό – Ορκωμοσία Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

Σας γνωρίζουμε ότι η ορκωμοσία για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματός μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/12/2021 σε δύο (2) Ομάδες, και ώρες 10:00 έως 11:00 για την Ομάδα 1 και 11:00 έως 12:00 για την Ομάδα 2 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω.

Σημαντικές παρατηρήσεις:

O αριθμός των αποφοίτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τριάντα (30) άτομα δεδομένης της χωρητικότητας της αίθουσας. Για το λόγο αυτό η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομάδες. Οι προσκεκλημένοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους δύο (2) ανά απόφοιτο.

Οι απόφοιτοι δεν θα φορέσουν την τήβεννο λόγω των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η είσοδος των φοιτητών, εκπαιδευτικών, προσωπικού και επισκεπτών επιτρέπεται μόνο με επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού δεκατεσσάρων (14) ημερών μετά τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση, είτε πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω μπορούν να παρευρεθούν στις ορκωμοσίες οι φοιτητές και με rapid test (αφορά τους ανεμβολίαστους φοιτητές)  σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (χειρουργική μάσκα) για όλους τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική.

Διεύθυνση Πολιτιστικού Κέντρου «Γιάννης Ρίτσος»: Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω.

Οι ομάδες των φοιτητών που θα ορκιστούν είναι οι εξής:

Ομάδα 1

Ομάδα 2